de praktijk

Huiskamersessie 

Het is half acht precies. Zes verschillende mensen zitten vol verwachting bijeen in de huiskamer van een zeer lieve gastvrouw. Verwachtingsvol kijken ze mij aan. Ook ik weet niet wat er komen gaat! Mijn inleidende verhaal doet ze enigzins ontspannen en ze laten het over zich heen komen. 

Soms zijn er thema s herkenbaar. Bv ineens gaat het de hele avond over een verlies van een dierbare. Er is nog teveel verdriet om deze los te laten. Er zijn nog teveel vragen.  Bij meerdere gasten is  dat toevallig ook het geval. Dan  komen overledenen voorbij die via communicatie met mij de  avond opvullen met lieve boodschappen voor desbetreffende personen.

Zo kan het gaan bij een huiskamersessie.  Maar uiteraard zijn er heel veel thema's te benoemen! Elke huiskamersessie is weer anders.

Wanneer ik naar huis keer is iedereen tevreden. Voor  sommigen komt er een mooie persoonlijke spirituele ontwikkeling op gang. De ander is tevreden met een antwoord op een brandende vraag die al langer speelde. Weer een ander is een stuk wijzer geworden in wie ze werkelijk is etc....