Reading

Bij een reading wordt jouw energie (aura) gelezen. Alles wat voor jou op dat moment belangrijk is in het leven, komt naar voren. In deze reading geef ik cliënten duidelijkheid op het pad wat zij bewandelen. Vaak zie je het zelf even niet meer. Een reading geeft weer de juiste richting aan, waardoor jij je weer beter voelt en verder kunt. Bij een reading kunnen zodanig emoties loskomen, dat er een healing mag plaatsvinden. Indien dit nodig is kan ik na een healing een spirituele gesprekstherapie met jou ingaan Ik ben ook gediplomeerd gesprekstherapeute. 

Mediumschap

Mediumschap maakt duidelijk hoe onze overleden dierbaren het maken en vaak nog steeds meekijken in ons leven. Ik roep nooit overledenen op. Overledenen komen zelf en eigenlijk zijn zij het die vanuit het hiernamaals de dingen besturen. Het kan een grote troost zijn voor de achterblijvers van overledenen om nog een signaal te mogen ontvangen dat het hun goed gaat. Tevens komt het wel eens voor dat er nog onopgeloste dingen spelen, waar dan alsnog helderheid in komt.

Energetisch reinigen van huizen

Veel mensen kennen het wel: een onbehaaglijk gevoel, koud in huis, geen zin meer hebben in creativiteit, niet meer goed weten wat er aan de hand is, je niet meer thuis voelen in je eigen huis. Of in het ergste geval: deuren die gaan klapperen, lichten die aan en uit gaan, enzovoort. Tijd voor een flinke schoonmaakbeurt. Ik kom dus echt fysiek bij je langs. Dit energetische reinigen wordt gedaan met salie, waaraan vooraf een huisbezoek heeft plaatsgevonden en middels een reading al duidelijk is geworden wat er aan de hand is. (af te raden is om zelf met salie aan de slag de gaan zonder dat je weer waardoor je huis energetisch is bevuild)

Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen, zoals ze in deze tijd genoemd worden (ze zijn er altijd al geweest), zijn vaak kinderen die paranormaal begaafd zijn. Deze kinderen slapen slecht, zien energieën, maar weten daar niet mee om te gaan. Doordat ik deze kinderen ga readen, kom ik er al snel achter, wat er werkelijk speelt. Deze readingen vinden meestal plaats bij de kinderen thuis, of tijdens een reading via de moeder zij draagt de energie van haar kind bij zich.

Autistische kinderen zijn beter te readen in eigen omgeving. Indien dit niet mogelijk is, kan ik ook via een reading met de moeder in de energie kijken van het kind wat er speelt. Dit kan door een afspraak te maken voor een reading in de praktijk.

Huiskamersessie's

Bij een huiskamersessie geef ik readingen voor alle aanwezige personen. Iedereen komt aan de beurt. Met een groep van ongeveer zes mensen wordt het een fijne, spirituele avond vol met mooie boodschappen en indrukken die ons weer een stukje verder helpen bij onze ontwikkeling. De huiskamersessie kan met zes personen bij je thuis worden gegeven. Met regelmaat geef ik ook huiskamersessie s op verschillende locatie s. Hiervoor hanteer ik een inschrijflijst. Bij voldoende inschrijvingen wordt je uitgenodigd.

 Neem contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden via het kopje Contact 

Hypno en regressietherapie